Lösenord:
Kursinloggning
Kundvagn: | Totalt: 0 kr |
Ämnesområden
Godshantering och administration
Grundläggande internationell transporträtt
Grundläggande lager och distribution
Grundläggande produktionsekonomi och lager
Intermodala containertransporter
Introduktion sjötransporter och spedition
Introduktion till transporträtt
Livsmedelssäkerhet inom distribution
Reklamationshantering av transporter
Transporter och fraktberäkningar
Transportteknik för lastning och säkring
Engelska:
Basic International Transport Law
Introduction to Inventory Management
Managed Packaging for Supply Chain
Packaging for Distribution and Shipping
Physical Supply and Distribution
Grundläggande livsmedelssäkerhet för lagerpersonal
Att säkert lagra, hantera och distribuera livsmedel inom dagligvaror
Grunden i livsmedelslagstiftningen är att den som vill tillhandahålla livsmedel på marknaden också ansvarar för att dessa är säkra, rätt märkta samt att företaget har fungerande rutiner för livsmedelshantering. Alla som på ett eller annat sätt hanterar livsmedel i kedjan från produktion till konsumtion är viktiga aktörer.
Med ett allt större avstånd mellan råvara, producent och konsument blir transporterna av livsmedel ett viktigt led i livsmedelshanteringen.
Utbildningsmål: Enligt lagstiftningens krav ska företaget i hantering och distribution av livsmedel tillgodose en god livsmedelssäkerhet. Kursen ger dig insikter i kraven på en verksamhet med livsmedelshantering.
Nivå: Grundkurs, du behöver inga förkunskaper.
Utbildningsmetod: Grundläggande livsmedelssäkerhet för lagerpersonal är en modulkurs som läses på distans över internet via vår e-learningsplatform Instant education. Läs mer om hur det fungerar här.
Utbildningens längd:Cirka 3 timmar aktiv studietid.
Fakturapris: 650 kronor / studerande.
Pris exkl. moms.
För större utbildningsprojekt; begär offert.
E-handelspris:
500 kronor / studerande
Priset är exkl. moms
Redo att lägga en beställning?
Gå då till vårt orderformulär
Boka en demo
Intresserad av att veta mer? Ring oss på 011 - 21 93 28 och boka en demo.
Kursen innehåller:
Att uppnå säkra livsmedel
God hygienpraxis är grunden för all livsmedelshantering.
Livsmedelslagstiftning
Den som tillhandahåller livsmedel på marknaden ansvarar för att dessa livsmedel är säkra och rätt märkta.
Grundkrav inom livsmedelshantering
En säker livsmedelshantering förutsätter att all personal har tillräckliga kunskaper om livsmedelshygien.
Hygieniska arbetsmetoder i lager
Livsmedelshanteringen är reglerad i Livsmedelslagen för att säkerställa en hög skyddsnivå.
Städning och rengöring inom livsmedelshantering
En välskött renhållning och god ordning skapar en grund för hygien i arbetet
Vissa krav på märkning av livsmedel
Märkningen av livsmedel ska vara enkel, korrekt och får inte vilseleda köparen.
Egenkontroll vid hantering av livsmedel i lager
Genom egenkontrollen kan företagen säkerställa att de livsmedel som hanteras är felfria och säkra.
Livsmedelskontroll av myndighet - introduktion
Myndighet kontrollerar att livsmedelsföretag uppfyller lagstiftningens krav i sin verksamhet.