Gothia Logistics logo
Logo utsmyckning
Användare:
Lösenord:


Kursinloggning

 Kundvagn: Totalt: 0 kr
Du är här: Tjänster / TRR Trygghetsrådet

Samarbete med TRR

Kompetensutveckling

Vi har under flera år utbildat arbetslösa personer som anvisats till oss av TRR. Med våra kurser kan individen dokumentera och bredda sina kunskaper, känna av nya områden och öka sin anställningsbarhet. Alla kurserna har ett tydligt jobbfokus och ger kunskaper som är användbara i yrkeslivet.


TRR, Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet är en stiftelse som arbetar med omställningar och har mer än 40 års erfarenhet av övertalighetssituationer i svenskt näringsliv.

Här kan du få råd och stöd till medarbetare, ledning och fackliga företrädare i företag som står inför en omställning.

TRR:s uppdrag är att skapa framgångsrika förändringsprocesser för de anslutna företagen och deras medarbetare. Målet är att stötta medarbetare som blir uppsagda på grund av arbetsbrist eller riskerar att bli det, på deras väg mot ett nytt jobb.

Över 35 000 företag med sammanlagt 900 000 medarbetare, huvudsakligen tjänstemän i det privata näringslivet, är anslutna till TRR.

Läs mer om TRR på www.trr.se


Så här gör du

Om du är inskriven hos TRR ta först kontakt med din rådgivare för att diskutera eventuella utbildningsinsatser.

Är du osäker om du tillhör TRR kontakta TRRs kundcenter måndag – fredag 08.17.00 tel. 020 877 877 – e-post: kontakt@trr.seSe hela vårt kursbibliotek på www.gothialogistics.se eller ring oss på 011 - 21 93 24